De HTC 10 als Wi‍-Fi-hotspot gebruiken

Deel je gegevensverbinding met andere apparaten door van je HTC 10 een Wi‍-Fi-hotspot te maken.

Belangrijk:
  • Controleer of de gegevensverbinding is ingeschakeld.
  • Je moet een goedgekeurd gegevensplan van je mobiele aanbieder voor je account gebruiken om deze dienst te gebruiken. Apparaten die met je Wi‍-Fi-hotspot verbonden zijn, gebruiken gegevens via je data-abonnement.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Meer > Hotspot en tethering > Draagbare Wi-Fi hotspot.

De eerste keer dat je de Wi‍-Fi-hotspot inschakelt, moet je hem instellen.

3. Typ een naam voor de hotspot of gebruik de standaardnaam.
  4. Typ een wachtwoord of gebruik het standaardwachtwoord.

Het wachtwoord is de code die anderen op hun apparaat moeten invoeren om een verbinding met je HTC 10 te kunnen maken en deze als draadloze router te kunnen gebruiken.

5. Tik op Gebruikers beheren om een limiet in te stellen op het aantal gebruikers dat kan verbinden met je Wi‍-Fi-hotspot.
  6. Tik op de Aan/Uit-schakelaar van de Draagbare Wi-Fi hotspot om deze in te schakelen.

De HTC 10 is klaar voor gebruik als een Wi‍-Fi hotspot als in de statusbalk verschijnt.

Belangrijk: Gebruik, om het risico voor de veiligheid te beperken, de standaard beveiligingsinstellingen en stel een sterk en uniek wachtwoord in.