Persoonlijk audioprofiel

Personaliseer je ervaring van luisteren naar muziek voor je koptelefoon. Creëer je eigen audioprofiel dat past bij je luistergewoontes of gehoorvermogen.
  1. Sluit je koptelefoon aan op de koptelefoonstekker en tik op Configureren als je wordt gevraagd om een gepersonaliseerd audioprofiel te configureren.

Als je hier niet om wordt gevraagd, ga je naar Instellingen en tik vervolgens op HTC BoomSound met Dolby Audio > Persoonlijk audioprofiel.

2. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Selecteer Vragen beantwoorden voor het aanmaken van een audioprofiel gebaseerd op je luistervoorkeuren.
    • Selecteer Luisteren naar frequenties voor het aanmaken van een audioprofiel gebaseerd op je gehoorvermogen.
  3. Tik op Start en volg de instructies op het scherm voor het configureren van je audioprofiel.
Je kunt meerdere audioprofielen aanmaken voor je koptelefoon en overschakelen tussen je profielen.
Opmerking: HTC BoomSound met Dolby Audio is niet beschikbaar over HDMI, Bluetooth, Miracast of USB audio out.