Waarom kan ik het scherm niet ontgrendelen met mijn vingerafdruk bij het gebruik van Exchange ActiveSync?

Wanneer je je hebt aangemeld bij een Exchange ActiveSync-account die vereist dat je een andere schermvergrendelingsoptie instelt, zoals PIN of wachtwoord, ben je wellicht niet in staat om de vingerafdruksensor te gebruiken voor het ontgrendelen van je telefoon. Informeer bij je Exchange Server administrator of je Exchange ActiveSync-account de vingerafdrukscanner ondersteunt.