Waarom wordt Google Assistant gestart wanneer ik "‍OK Google"‍ zeg?

Google Assistant is beschikbaar voor telefoons met Android 6.0 en later. Voordat je "‍OK Google"‍ kunt zeggen voor het starten van Google Assistant, moet je het configureren en het leren om je stem te herkennen. Voor het configureren van Google Assistant, moet je je telefoon verbinden met het internet en vervolgens BEGIN /Vingerafdrukscanner ingedrukt houden.

Om Google Assistant te laten reageren op "‍OK Google"‍ en spraakopdrachten, moet Energiebesparing worden uitgeschakeld in Instellingen.

Om te controleren of Energiebesparing is uitgeschakeld:

1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Batterij of Energie.
  3. Zorg ervoor dat de schakelaar Energiebesparing Aan/uit is uitgeschakeld.