Camera-instellingen met de hand aanpassen

Wil je als een expert de instellingen van je camera voor verschillende omgevingen of lichtomstandigheden instellen? Gebruik de modus Pro voor het handmatig aanpassen van de waarden voor instellingen, zoals witbalans, belichting, ISO en nog veel meer. Je kunt de aanpassingen vervolgens opslaan om opnieuw te gebruiken.
  1. Tik in het beginscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  2. Ga naar de modus Pro. Zie Een vastlegmodus kiezen voor details.
  3. Tik op een instelling en sleep over de schuif om aanpassingen te maken.

Tik nogmaals op een instelling om de schuifbalk te verbergen.

4. Voor het opslaan van de aanpassingen als aangepaste instelling, tik je op , selecteer Aangepast 1, 2 of 3, en tik vervolgens op Opslaan.

Om een van je aangepaste instellingen te gebruiken, tik je op of , en selecteer vervolgens de aangepaste instelling (, of ) om te gebruiken.

5. Tik op om een instelling terug te zetten op auto.
  6. Als je klaar bent om de foto te maken, tikt je op .