Wat moet ik doen als ik geen software-updates kan installeren?

Als je een melding van een software-update hebt ontvangen maar dit niet kon installeren op je telefoon, volg je de onderstaande stappen en controleer je of het probleem hierdoor wordt opgelost.

• Zorg ervoor dat je telefoon is verbonden met het netwerk van je aanbieder en niet aan het roamen is. Sommige aanbieders vereisen een verbinding met hun gegevensnetwerk voor het succesvol verifiëren en installeren van de update.
  • Ga naar Instellingen en voer een van de volgende bewerkingen uit:
    • Tik op Apps en meldingen > App-info.
    • Tik op Applicaties.
    Zoek en tik op Updater en tik vervolgens op Opslag > Cache wissen.
    Opmerking: Als je Updater niet kunt vinden, tik je op > Systeem weergeven en opnieuw zoeken naar Updater.
  • Herstart je telefoon om Veilige modus af te sluiten. Zie Hoe herstart ik mijn telefoon in de veilige modus? voor details.
Als deze acties niet werken, kan het nodig zijn om je telefoon te resetten naar fabriekswaarden.