Hoe kopieer ik bestanden tussen mijn telefoon en computer?

Belangrijk:
  • Sla je bestanden op en sluit ze voordat je ze kopieert van je computer naar je telefoon, of andersom.
  • Je moet je telefoon ontgrendelen bij het openen van de telefoonopslag of geheugenkaart op je computer.
Je kunt media op meerdere manieren overbrengen van of naar je computer.
  • Sluit je telefoon aan op de computer. De computer herkent hem als een verwisselbare USB-stick en je kunt je media uitwisselen.
  • Download de software HTC Sync Manager naar je computer. Je kunt het configureren voor het automatisch versturen van muziek, foto's en video's van je telefoon naar je computer. Ga naar htc‍.‍com‍/‍hsm‍/ voor meer details.
  • Gebruik services van cloudopslag om je media op één plaats te zetten zodat je het overal kunt beheren—op je computer, je telefoon en andere mobiele apparaten.
Bekijk voor meer informatie de how-to's en gebruikershandleiding van je telefoon op onze ondersteuningswebsite of in de app HTC Help van je telefoon.