Soorten opslag

Vanaf Android 6.0 zijn er wat wijzigingen aangebracht aan hoe en waar gedownloade apps en de gegevens daarvan kunnen worden opgeslagen.

Telefoongeheugen

Dit is de interne opslag die het systeem Android, vooraf geïnstalleerde apps, e-mail, tekstberichten en gegevens van de apps in de cache bevat. Je kunt ook apps installeren die je hebt gedownload, en foto's, video's en screenshots vastleggen in dit geheugen.

Geheugenkaart

Gebruik je geheugenkaart als verwijderbare opslag voor het opslaan en openen van je media en andere bestanden op HTC 10 of op elke Android-telefoon, of configureer het als een uitbreiding van de interne opslag. Zie Moet ik de geheugenkaart gebruiken als verwijderbare of interne opslag?.

USB-opslag

Je kunt een extern USB-opslagapparaat aansluiten, zoals een USB-stick of een SD-kaartlezer. Je hebt een speciale kabel nodig om verbinding te maken tussen HTC 10 en een USB-opslagapparaat.