Andere manieren om contacten en andere inhoud op te halen

Er bestaan verschillende manieren waarop je individueel contacten en andere inhoud kunt toevoegen aan HTC 10.
Bron van inhoud Overdragen
Synchroniseren met je computer

Gebruik HTC Sync Manager om contacten, documenten, afspeellijsten enzovoort te synchroniseren tussen de HTC 10 en je Windows of OS X-computer.

Je kunt het ook gebruiken voor het overbrengen van je back-up van iTunes met daarin contacten, berichten en andere inhoud van een iPhone op je computer naar HTC 10.

Google-account Google-contacten worden naar de HTC 10 geïmporteerd nadat je je bij je Google-account hebt aangemeld. Je kunt ook rechtstreeks nieuwe Google-contacten toevoegen vanuit je HTC 10.
Accounts voor sociale netwerken Meld je aan bij je favoriete sociale netwerken om daar contactgegevens mee te synchroniseren.
Microsoft Exchange ActiveSync De HTC 10 synchroniseert de contacten van je werk van de Microsoft Exchange ActiveSync Server op je werkplek.
Outlook.com-account Synchroniseer persoonlijke contacten vanuit je Microsoft Outlook.com-account.
Telefooncontacten Je kunt lokaal contacten maken op de HTC 10 als je ze liever niet in je online-accounts opslaat.
nano-SIM-kaart Kopieer al je nano-SIM-contacten naar de HTC 10.