Wat moet ik doen als mijn telefoon niet wordt ingeschakeld?

Als de telefoon niet wordt ingeschakeld, moet je er eerst voor zorgen dat de telefoon geen volledig leeg getrokken batterij heeft:
  • Sluit de telefoon aan op de lader gedurende tenminste 5-10 minuten om de batterij te laten opladen.

Zorg ervoor dat je een originele HTC-lader en -kabel gebruikt, en controleer het stopcontact om ervoor te zorgen dat de lader stroom ontvangt. Het is het beste om te laden met een stopcontact in plaats van een USB-aansluiting bij het oplossen van stroomproblemen.

• Het LED-meldingslampje gaat doorgaans branden wanneer de telefoon wordt opgeladen. Als de batterijspanning erg laag is, kan het tot 2 minuten duren voordat het LED-meldingslampje verandert.
  • Als het LED-meldingslampje knippert, kan de batterijspanning te laag zijn voor inschakelen. Wacht totdat het lampje constant gaat branden.

Nadat je hebt bevestigd dat de telefoon wordt opgeladen, moet je proberen om het in te schakelen door de knop AAN/UIT 10-15 seconden ingedrukt te houden.

Als de telefoon nog steeds niet wordt ingeschakeld, kan het herstarten van de telefoon worden geforceerd door het ingedrukt houden van bepaalde hardwareknoppen. Zie Hoe herstart ik de telefoon met gebruik van hardwareknoppen? voor details.

Opmerking: Sommige telefoonmodellen hebben wellicht geen LED-meldingslampje.