Locatie-instellingen

Sommige apps gebruiken je locatie om je de informatie die je nodig hebt, te geven. Kies een locatiemodus die je wilt gebruiken op basis van de nauwkeurigheid waarmee deze apps je locatie moeten bepalen.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen > Locatie.
  2. Als de Aan/Uit-schakelaar uit is, tik je erop om de locatiemodus in te schakelen.
  3. Tik op Modus en selecteer dan een van de volgende locatiemodi:
    • Zeer nauwkeurig biedt een betere schatting van je locatie. Deze vertrouwt op je GPS, Wi‍-Fi, Bluetooth of mobiele netwerken om je locatie te bepalen. Deze modus gebruikt Google locatieservices.
    • Batterij sparen vertrouwt op Wi‍-Fi, Bluetooth of mobiele netwerken zonder het gebruik van GPS om minder batterijvermogen te verbruiken. Deze modus gebruikt Google locatieservices.
    • Alleen apparaat gebruikt GPS.
Opmerking: Als je een locatiebron uitschakelt (bijvoorbeeld GPS), betekent dit dat geen enkele app op je HTC 10 je locatiegegevens kan ophalen via die locatiebron. Maar apps van derden kunnen locatiegegevens verzamelen — en de HTC 10 kan deze blijven leveren — via andere bronnen, zoals Wi‍-Fi en signaal-triangulatie.