HTC 10‎

Handleidingen

< < Menu

Je beltoon wijzigen

Belangrijk: Zorg ervoor dat het volume is ingeschakeld.
  1. Veeg in het Beginscherm omhoog en tik dan op Instellingen > Geluid en meldingen.
  2. Tik op Beltoon.

    Of tik bij modellen met dubbele SIM op Beltoon SIM 1 of Beltoon SIM 2.

  3. Selecteer een beltoon in de lijst.
  4. Als je een beltoon wilt toevoegen, tik je op en kies vervolgens waar vandaan je de beltoon wilt toevoegen.
  5. Wanneer je klaar bent met het selecteren van je beltoon, tik je op Toepassen.
Was de informatie nuttig?

Verdere ondersteuning als u uw antwoord niet heeft kunnen vinden