Hoe kopieer of verplaats ik bestanden en mappen naar mijn geheugenkaart?

Als een geheugenkaart wordt ondersteund op je telefoon, kun je naar de opslaginstellingen van je telefoon gaan voor het organiseren van de bestanden en mappen hierop.
  1. Zorg ervoor dat een geheugenkaart is geplaatst in je telefoon.
  2. Ga naar Instellingen > Opslag, en tik vervolgens op de naam van de geheugenkaart om het te openen.
  3. Je kunt het volgende doen:
    • Tik op > Map maken of tik op > Nieuwe map om een nieuwe map aan te maken.
    • Houd een bestand of map ingedrukt om te kopiëren naar een andere bestemming, tik indien nodig op meer items, en tik vervolgens op > Kopiëren naar of tik op > Verplaatsen naar. Ga naar de locatie waar je de gekopieerde items naartoe wilt verplaatsen en tik vervolgens op Kopiëren of Verplaatsen.
    Als je geen van deze opties ziet, kan het nodig zijn om eerst te tikken op Bekijk.
Opmerking: Je kunt ook je bestanden en mappen beheren met gebruik van de app HTC Bestandsbeheer. Als HTC Bestandsbeheer niet reeds is geïnstalleerd, kun je het downloaden van Google Play Store.