Hoe kan ik de lijst met actieve apps zien?

Op telefoons met Android 6 of later ga je naar de instelling Opties voor ontwikkelaars > Actieve services om de lijst met actieve apps te zien.
Voor informatie over toegang tot Opties voor ontwikkelaars, raadpleeg je Hoe schakel ik de ontwikkelaarsopties in? .

Waarom kan ik niet met meerdere vingers slepen in apps?

Dat komt omdat standaard Mediagebaren is ingeschakeld. Hierdoor is het gebaar met drie vingers uitsluitend voor het delen van inhoud of voor het gebruik met HTC-apps. Je kunt gebaren met meerdere vingers (gebaren die drie of meer vingers gebruiken) niet voor andere doelen gebruiken.
Om meerdere vingers te gebruiken in games of voor muziekinstrumenten, moet je de optie Mediagebaren in Instellingen > Scherm en vegen (of Weergave, gebaren en knoppen) wissen.
Opmerking:
  • Deze functie is niet in alle telefoons beschikbaar.
  • Voor telefoons met Android 8, tik je op Geavanceerd als je de optie Mediagebaren niet ziet.