HTC BoomSound voor koptelefoon

Sluit je koptelefoon aan en schakel HTC BoomSound in met Dolby Audio om te genieten van verfijnde audio met een surround sound-effect.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Steek de hoofdtelefoon in de hoofdtelefoonaansluiting.
  3. Als dit de eerste keer is dat je een koptelefoon aansluit en je wordt gevraagd om een audioprofiel te configureren, tik je op Niet nu.
  4. Tik op HTC BoomSound met Dolby Audio > Dolby-koptelefooneffecten.
  5. Kies het type koptelefoon dat je gebruikt en tik vervolgens op Toepassen.
Opmerking: HTC BoomSound met Dolby Audio is niet beschikbaar over HDMI, Bluetooth, Miracast of USB audio out.