De camera starten vanaf je telefoonhoes

Je kunt de app Camera direct op je telefoonhoes openen en gebruiken.

1. Breng de telefoon omhoog in staande stand.
  2. Veeg onmiddellijk tweemaal omlaag op je telefoonhoes.
    Opmerking: Je veeglengte moet langer zijn dan 3 cm.
  3. Maak een foto of video direct vanuit de hoes.

Problemen bij het starten van de camera?

Als je de app Camera niet kunt starten vanaf de telefoonhoes, moet je controleren of de functies Camera openen wanneer scherm is uitgeschakeld en Camera openen vanuit Ice View-home zijn ingeschakeld.
  1. Tik in het beginscherm op , en zoek en tik vervolgens op Ice View.
  2. Selecteer de opties Camera openen wanneer scherm is uitgeschakeld en Camera openen vanuit Ice View-home.