Kan ik een micro-USB naar USB Type-C-adapter gebruiken zodat ik mijn bestaande USB-kabels kan gebruiken?

Vergelijkbaar als bij USB-kabels van derden, is dit afhankelijk van het model en de kwaliteit van de adapter die je gebruikt. Deze adapters werken technisch gezien, hoewel je een verlies van oplaadsnelheid kunt zien en ze kunnen zelfs schade berokkenen aan je apparaat, kabel of oplaadbron. HTC ondersteunt en biedt geen specifiek merk USB-adapter aan.