Hoe kunnen ongelezen tekstberichten vetgedrukt worden weergegeven in de app HTC Berichten?

Ongelezen tekstberichten worden reeds standaard vetgedrukt weergegeven in de app Berichten. Als het standaard vetgedrukte lettertype niet duidelijk voor je is, kun je proberen om de lettergrootte of de letterstijl te wijzigen.
Gebruik een van de volgende methodes:
  • Voor het wijzigen van de lettergrootte, ga je naar Instellingen tik op Aanpassen > Lettergrootte en selecteer vervolgens de gewenste lettergrootte.
  • Voor het wijzigen van de letterstijl, open je de app Thema's en tik vervolgens op Drawer button > Lettertypen. Een lettertype kiezen om het te downloaden en toe te passen.