De geheugenkaart ontkoppelen

Als je de geheugenkaart moet verwijderen terwijl de HTC 10 is ingeschakeld, moet je de geheugenkaart eerst ontkoppelen om te voorkomen dat je de bestanden op de geheugenkaart beschadigt.
Belangrijk: Als je geheugenkaart wordt gebruikt als interne opslag en er zijn apps die werden verplaatst naar de kaart, kun je deze apps niet openen na het demonteren van de kaart.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen > Opslag.
  2. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Als je opslagkaart verschijnt onder Draagbare opslag, tik je op Instellingspictogram > Uitwerpen.
    • Als je geheugenkaart wordt weergegeven onder Apparaatopslag, tik je op de naam van de kaart en vervolgens op Menu button > Uitwerpen.