HTC Camera

Geweldige foto's en video's maken met de camera. Voor je gemak bestaan er meerdere manieren om de app Camera te starten.
  • Tik in het beginscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  • Druk tweemaal op AAN/UIT wanneer de display is uitgeschakeld.
    Tip: Zorg dat Camera snel starten is geselecteerd in Instellingen > Weergave, gebaren en knoppen.
Je ziet de modus Foto, wat de standaard opnamemodus is.
Schakel over tussen flitsmodi.
Open het schuifmenu voor het selecteren van een vastlegmodus en kies camera-instellingen.
Schakelen tussen HDR-modi van foto's.
Schakel tussen de voorcamera en de hoofdcamera.
Overschakelen tussen de modi Video en Foto.
Een foto maken.
De laatst genomen foto of video bekijken.

Zoomen

Voordat je een normale foto of video maakt, veeg je twee vingers uit elkaar voor inzoomen of naar elkaar toe voor uitzoomen. Je kunt ook vrijelijk in- en uitzoomen tijdens opnemen.

De flitser van de camera in- of uitschakelen.

Tik op het flitspictogram om een flitserinstellingen te kiezen.

Bij het werken met of stelt de camera op intelligente wijze de beste flitshelderheid in voor je foto.

In de modus Selfie-foto kun je ook op het flitspictogram tikken om de flits van het scherm in of uit te schakelen.

De volumeknoppen gebruiken voor vastleggen

In de app Camera kun je de VOLUME-knoppen instellen om als sluiterknop of zoombediening te fungeren.
  1. Tik in het beginscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  2. Tik op om het uitschuifmenu te openen.
  3. Tik op Instellingen > Opties volumeknop.
  4. Kies hoe je de volumeknoppen wilt gebruiken in de app Camera.