Hoe geef ik de bestanden en mappen van mijn USB-schijf weer?

Als je telefoon USB OTG (On-the-go) ondersteunt, kun je de bestanden en mappen van je externe USB-opslag op je telefoon.
  1. Sluit een USB OTG-connector aan op je telefoon en je externe USB-schijf.
  2. Ga naar Instellingen > Opslagruimte, en tik vervolgens op de naam van je USB-schijf.
  3. Ga naar het bestand of de map die je wilt openen.
Je kunt ook je bestanden en mappen beheren vanaf je USB-schijf met gebruik van de app HTC Bestandsbeheer.
Opmerking: Als HTC Bestandsbeheer niet reeds is geïnstalleerd, kun je het downloaden van Google Play Store.