Een update voor een applicatie installeren

Wanneer internetverbinding actief is en er is een update beschikbaar voor je HTC-apps of apps van je mobiele aanbieder, wordt het pictogram voor updatemelding weergegeven in de statusbalk.
  1. Schuif het paneel Meldingen open en tik vervolgens op de updatemelding.

Het scherm Updates opent met de lijst van applicatie-updates die geïnstalleerd kan worden.

2. Tik op een item om de details te bekijken en tik op .
  3. Tik op Installeren als je klaar bent met het bekijken van de updates. Mogelijk verschijnt de vraag om de HTC 10 te herstarten.