HTC 10‎

Handleidingen

< < Menu

HTC BoomSound voor luidsprekers

Dompel jezelf onder in surround sound of je nu luistert naar muziek of geniet van films en spelletjes.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op HTC BoomSound met Dolby Audio om te wisselen tussen Theatermodus en Muziekmodus.
Opmerking: HTC BoomSound met Dolby Audio is niet beschikbaar over HDMI, Bluetooth, Miracast of USB audio out.
Was de informatie nuttig?

Verdere ondersteuning als u uw antwoord niet heeft kunnen vinden