Vliegtuigmodus

Als je de vliegtuigmodus activeert, worden alle draadloze radio's van HTC 10 uitgeschakeld, inclusief de telefoonfunctie, gegevensdiensten, Bluetooth en Wi‍-Fi.

Wanneer je de Vliegtuigmodus uitschakelt, wordt de telefoonfunctie weer ingeschakeld en wordt ook de vorige staat van Bluetooth en Wi‍-Fi hersteld.

Opmerking:
  • Je kunt Bluetooth en Wi‍-Fi handmatig weer inschakelen nadat je de vliegtuigmodus geactiveerd hebt.
  • Als USB-tethering is ingeschakeld, wordt deze uitgeschakeld bij het activeren van de Vliegtuigmodus. Je moet USB-tethering handmatig inschakelen nadat je de Vliegtuigmodus hebt uitgeschakeld.
Op elk van de volgende manieren kun je de Vliegtuigmodus in- of uitschakelen:
  • Tik in Instellingen > Vliegtuigmodus, op de Aan/uit-schakelaar voor Vliegtuigmodus om deze in of uit te schakelen.
  • Veeg met twee vingers omlaag van de statusbalk om het venster Snelinstellingen te openen. Tik op de tegel Vliegtuigmodus om de vliegtuigmodus in of uit te schakelen.
Wanneer de Vliegtuigmodus is ingeschakeld, wordt het bijbehorende pictogram in de statusbalk weergegeven.