Een PIN toewijzen aan een nano-SIM-kaart

Je kunt helpen bij het beschermen van de nano-SIM-kaart door een persoonlijk identificatienummer (PIN) toe te wijzen.
Belangrijk: Controleer of je over de standaard PIN beschikt die door je mobiele aanbieder is geleverd voordat je doorgaat.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Beveiliging.
  2. Selecteer de kaart waaraan je een nieuwe PIN wilt toewijzen.
  3. Kies voor het vergrendelen van de kaart, voer de standaard PIN van de kaart in en tik vervolgens op OK.
  4. Tik op SIM PIN-code wijzigen als je de PIN van de kaart wilt wijzigen.

Herstellen van een nano-SIM-kaart die is vergrendeld

Als je de verkeerde PIN vaker intikt dan het maximaal aantal toegestane pogingen, wordt de kaart "‍PUK-geblokkeerd"‍.

Je hebt een PUK (PIN Unlock Key)-code nodig om weer toegang tot de HTC Desire 628 dual sim te krijgen. Neem voor deze code contact op met je mobiele aanbieder.

1. Typ de PUK-code in het kiesscherm en tik op Volgende.
  2. Typ de nieuwe PIN die je wilt gebruiken en klik op Volgende.
  3. Typ de nieuwe PIN nogmaals en tik op OK.