HTC Desire 628 dual sim‎

Handleidingen

< < Menu

Startbalk

De startbalk geeft je met één tik toegang tot veelgebruikte applicaties (en andere snelkoppelingen). Je kunt de applicaties op de startbalk vervangen door degene die je veel gebruikt.
  1. Houd de app ingedrukt die je wilt vervangen en sleep hem vervolgens naar de .
  2. Tik op om naar het scherm Apps te gaan.
  3. Houd een applicatie ingedrukt en sleep hem naar de lege ruimte op de startbalk.
Opmerking:
Was de informatie nuttig?

Verdere ondersteuning als u uw antwoord niet heeft kunnen vinden