Overdragen iPhone van inhoud en apps naar je HTC-telefoon

Met HTC Sync Manager kun je eenvoudig iPhone-inhoud overbrengen zoals contacten, berichten, achtergronden, camerafoto's en meer naar je HTC-telefoon. Als je een HTC-telefoon gebruikt met HTC Sense 6, stelt HTC Sync Manager je telefoon ook in staat om dezelfde apps te zoeken en installeren die je gebruikte op je iPhone.
Belangrijk: Je hebt iTunes 9.0 of later nodig om eerst een back-up te maken van je iPhone-inhoud op je computer.
  1. Sluit je iPhone en je HTC-telefoon aan op de computer.
  2. Klik in HTC Sync Manager op Begin > Overdracht en back-up.
  3. Klik op de knop Aan de slag.
  4. Als je iTunes niet hebt gebruikt om een back-up te maken van je iPhone-inhoud op je computer, moet je dat doen voordat je doorgaat.
  5. Selecteer je iPhone-back-upbestand en klik op OK.
  6. Selecteer de soorten inhoud die je wilt overbrengen naar je HTC-telefoon.

Kies ook of je de inhoud op je HTC-telefoon wilt vervangen door de iPhone-inhoud.

7. Klik op Starten. Wacht totdat HTC Sync Manager klaar is met het overbrengen van de inhoud.
  8. Wanneer dit klaar is, schuif je het meldingenpaneel op je HTC-telefoon open en tik je op .

Kies de apps die je gebruikte op iPhone en die je wilt zoeken in Google Play en wilt downloaden naar je HTC-telefoon.