HTC BoomSound App Verbinden

Als je met Qualcomm AllPlay gevoede luidsprekers gebruikt, download en installeer dan de HTC BoomSound app Verbinden op de HTC Desire 628 dual sim om ze te beheren, je nummes in een wachtlijst voor de gedeelde luidspreker te plaatsen, enzovoort.
  1. Verbind de HTC Desire 628 dual sim met een luidspreker of groep van luidsprekers. Zie voor details Muziek streamen naar luidsprekers die gevoed worden door het Qualcomm AllPlay smart media platform.
  2. Als je gevraagd wordt om HTC BoomSound Verbinden te downloaden, download en installeer dan de app.
  3. Open de app HTC BoomSound Connect.
  4. Gebruik de bedieningselementen in de app om de muziekweeergave te regelen en het luidsprekervolume in te stellen.
  5. Tik om te wisselen tussen luidsprekers op naast de naam van de huidige luidspreker en tik vervolgens op een andere luidspreker.
  6. Als meerdere telefoons muziek naar dezelfde luidspreker streamen, tik je op om je eigen muziek aan de wachtrij toe te voegen.
  7. Tik op om de wachtrij te bekijken en te controleren waar je muziek in de lijst staat.
  8. Tik op om de instellingen voor HTC BoomSound Connect te openen. Je kunt luidsprekers hernoemen of de wachtrij wissen.