Applicaties van het web downloaden

Je kunt applicaties direct vanaf websites downloaden.
Belangrijk:
  • Applicaties die je via websites downloadt, kunnen van onbekende bronnen zijn. Om je HTC Desire 628 dual sim en persoonlijke gegevens te beschermen, adviseren we om alleen applicaties te downloaden en installeren vanaf websites die je vertrouwt.
  • Voordat je de gedownloade app kunt installeren, moet je de installatie van applicaties van derden op je HTC Desire 628 dual sim toestaan met Instellingen > Beveiliging > Onbekende bronnen.
  1. Open de browser en ga naar de website waar je de gewenste applicatie kunt downloaden.
  2. Volg de aanwijzingen op de website voor het downloaden van de applicatie.
Waarschuwing: Ga na installatie van de app terug naar Instellingen > Beveiliging en wis de optie Onbekende bronnen.