Werken met Snel instellen

Schakel in het venster Snelle instellingen instellingen eenvoudig in of uit zoals Wi‍-Fi en Bluetooth.
  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Veeg met twee vingers omlaag vanaf de statusbalk.
    • Veeg twee keer omlaag vanaf de statusbalk.
  2. Om een instelling in of uit te schakelen, hoef je alleen maar op de tegel te tikken.
  3. Om de opties voor een instelling te wijzigen, houd je de tegel ingedrukt. Of tik op .

Snel instellen aanpassen

Je kunt de tegels verwijderen, vervangen of verplaatsen in Snelinstellingen.
  1. Veeg met twee vingers omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om Snelle instellingen te openen.
  2. Tik op en voer een van de volgende handelingen uit:
    • Houd in de lijst Snel instellen de ingedrukt naast het onderdeel dat je wilt verplaatsen, en versleep het om de lijst te reorganiseren.
    • Houd onder Verborgen items ingedrukt en versleep het om het beschikbaar te stellen in Snel instellen.
Opmerking: Er is een grens aan het aantal tegels dat kan worden weergegeven in Snel instellen. Mogelijk moet je een bestaand item verwijderen om ruimte te maken voor een ander. Om een item te verwijderen, sleep je het onder Verborgen items.