HTC Desire 628 dual sim‎

Handleidingen

< < Menu

Een foto voor bewerken kiezen

Je kunt foto's voor bewerken selecteren in de Foto-editor of in Galerij.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Foto-editor.
  2. Tik op Galerij om een bestaande foto op de telefoon te openen, en blader naar het item dat je wilt bewerken.

    Of tik op Camera als je een nieuwe foto wilt maken om te bewerken.

    Een menu verschijnt waarin je bewerkopties kunt kiezen.

Tip: Je kunt ook op tikken terwijl je een foto op volledig scherm bekijkt in de app Galerij.
Was de informatie nuttig?

Verdere ondersteuning als u uw antwoord niet heeft kunnen vinden