Continu foto's maken

Wil je foto's maken van bewegende objecten? Een voetballend kind of een autorace, je kunt alle actie vastleggen. Gebruik de scène Automatisch als je continu foto's wilt maken.
  1. Tik in het beginscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  2. Ga naar de stand Camera als je daar nog niet in bent. Zie Een vastlegmodus kiezen voor details.
  3. Tik in het zoekerscherm op om de camera-opties te openen.

Zorg er voor dat je het pictogram ziet, wat betekent dat de scène Automatisch is geselecteerd.

4. Houd de schermsluitertoets ingedrukt.

De camera maakt tot 20 opeenvolgende opnames van het onderwerp.

5. Kies wat je met de continue opnames wilt doen:
    • Om slechts één foto te bewaren, selecteer je de foto die je het mooiste vind en tik je op Beste opname.
    • Tik op Verwijderen, selecteer de ongewenste foto's, en tik op Verwijderen om alleen de resterende foto's op te slaan.
    • Druk op om de hele reeks foto's op te slaan.