Albumafbeeldingen en foto's van artiesten bijwerken

Belangrijk: Om op gegevensgebruik te besparen, kun je verbinding maken met een Wi‍-Fi-netwerk bij het bijwerken van je albumafbeeldingen en foto's van artiesten. Selecteer in de muziekinstellingen Alleen Wi-Fi.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Muziek.
  2. Veeg naar de tab Artiesten of Albums.
  3. Tik op > Foto's artiest bijwerken of CD-hoes updaten.
Als je de HTC Desire 628 dual sim automatisch je muziekverzameling wilt laten controleren en bijwerken, tik je op op het hoofdscherm van de app Muziek en vervolgens op Instellingen. Selecteer Albumafbeeldingen en Foto's artiest.