De HTC Desire 628 dual sim de eerste keer instellen

Als je de HTC Desire 628 dual sim voor het eerst aanzet wordt je gevraagd om hem in te stellen.
Tip: Je kunt TalkBack inschakelen om te navigeren met gesproken feedback voordat je de taal kiest. Druk twee vingers op het scherm tot je een bericht hoort dat de toegankelijkheidsmodus is ingeschakeld.
Doorloop de instelling op het apparaat om je internetverbinding te kiezen, aan te melden bij je accounts, je schermvergrendeling in te stellen en meer.

Tijdens het instellen kun je kiezen uit verschillende manieren waarop je de inhoud kunt overbrengen naar of terugzetten op de HTC Desire 628 dual sim. We raden aan om slechts een van de volgende methoden te kiezen om te voorkomen dat inhoud wordt overschreven die reeds is geïmporteerd op de HTC Desire 628 dual sim:

• Gebruik Google back-up als je dit gebruikt hebt om een back-up te maken van de oude telefoon en je alleen apps en geen andere soorten inhoud hoeft te herstellen. Kies op het scherm Apps en gegevens ophalen je oude telefoon en de apps die je wilt terugzetten op de HTC Desire 628 dual sim.

Als je andere soorten inhoud wilt overbrengen of terugzetten van de oude telefoon, tik je op Uit deze back-up terugzetten en selecteer je Als nieuw apparaat instellen.

• Gebruik HTC back-up om een eerdere back-up te herstellen uit je cloud-opslag. Meld je op het scherm HTC Advantage aan met de accountreferenties die je voor je HTC-account gebruikt. Of tik op Uit je HTC back-up herstellen op het scherm Inhoud overzetten of herstellen.
  • Als je inhoud hebt van een andere telefoon die je wilt overzetten, of deze nu afkomstig is van een Android, iPhone, of andere telefoon, tik je op Overdracht van inhoud op het scherm Inhoud overzetten of herstellen.

Zie het volgende voor meer details, afhankelijk van het type oude telefoon dat je hebt:

Inhoud overzetten van een Android-telefoon

Manieren om inhoud over te brengen van een iPhone

• Configureer een schermvergrendeling als hulp bij het beveiligen van HTC Desire 628 dual sim.
Opmerking: Een paar opties die verbinding met internet moeten maken zoals op locaties gebaseerde diensten en automatisch synchroniseren van je online-accounts kunnen extra kosten opleveren. Schakel deze instellingen uit onder Instellingen om kosten voor binnenkomende gegevens te vermijden. Zie Locatiediensten in- of uitschakelen voor meer informatie.