Land bellen

Als je in het buitenland bent, is het eenvoudig om vrienden en familie thuis te bellen.

Je landcode wordt automatisch toegevoegd als je tijdens het roamen naar je contacten belt. Maar bij het handmatig invoeren van een telefoonnummer moet je een plus (+) teken en de landcode voor het nummer opgeven.

Opmerking: Het gebruik van een roaming-dienst kan extra kosten opleveren. Informeer bij je aanbieder naar de tarieven voordat je een roaming-dienst gebruikt.

De standaard landcode voor naar huis bellen wijzigen

1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Bellen.
  2. Tik op Instellingen voor thuis bellen.
  3. Selecteer een land en tik op OK.

Naar huis bellen uitschakelen

Als je liever handmatig complete telefoonnummers invoert terwijl je roamt, kun je Naar huis bellen uitschakelen.
  1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Bellen.
  2. Maak het selectievakje Land bellen leeg.