Je thuis- en werklocaties instellen

In de HTC Sense Home widget stel je je thuis- en werklocaties in gebaseerd op je adres, Wi-Fi-netwerk of beide.

Je kunt meerdere adressen en Wi‍-Fi-netwerken koppelen aan elk van deze locaties. Met gebruik van je ingestelde adressen of Wi‍-Fi-netwerken kan de HTC Sense Home widget bepalen waar je bent en de juiste apps weergeven.

1. Schuif op je beginscherm naar rechts of links tot je de HTC Sense Home widget ziet.
  2. Tik op > > Locaties instellen.
  3. Kies de locatie die je wilt instellen.
  4. Tik op en voer een van de volgende handelingen uit:
    • Tik op Adres en vervolgens voer je je straatadres in of selecteer het op de kaart.
    • Tik op Wi-Fi-netwerk en selecteer een of meer Wi‍-Fi-netwerken die je wilt koppelen aan de locatie.
  5. Wanneer je klaar bent met het instellen van je thuis- en werklocaties, druk je op .