Bestanden naar en vanaf de HTC Desire 628 dual sim kopiëren

Je kunt je muziek, foto's en andere bestanden naar de HTC Desire 628 dual sim kopiëren.
Belangrijk: Sluit je bestanden en sla ze op voordat je ze van je computer naar de HTC Desire 628 dual sim kopieert, of omgekeerd.
  1. Sluit de HTC Desire 628 dual sim aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel. Je ziet opties voor het bekijken of importeren van bestanden op het computerscherm.
  2. Kies om bestanden weer te geven.
  3. Kopieer de bestanden van je computer naar de HTC Desire 628 dual sim of omgekeerd.
  4. Verbreek de verbinding tussen de HTC Desire 628 dual sim en je computer na het kopiëren van de bestanden.