De volgorde van de navigatieknoppen wijzigen

Rechts- of linkshandig? Pas de plaatsing van de navigatieknoppen aan zodat ze voor jou het gemakkelijkst werken.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Aanpassen.
  2. Tik op Navigatieknoppen wijzigen.
  3. Orden de navigatieknoppen door naast de knopnamen te verslepen. De resulterende volgorde van boven naar onder in de lijst is de overeenkomstige volgorde van links naar rechts op de navigatiebalk.
  4. Tik op Gereed om de aanpassingen op te slaan en toe te passen.