Manieren om back-ups te maken van bestanden, gegevens en instellingen

Bezorgd dat je belangrijk materiaal verliest van de HTC Desire 628 dual sim? Maak een back-up van de HTC Desire 628 dual sim voordat je de opslag wist, de fabrieksinstellingen terugzet, of overgaat naar ee nieuwe telefoon.

HTC back-up

Gebruik het ingeboude HTC back-up om een back-up te maken van je accounts, instellingen, contacten die op je telefoon zijn opgeslagen, SMS-berichten enzovoorts naar de cloud, zodat het gemakkelijk is om ze te herstellen op de HTC Desire 628 dual sim (nadat je de fabrieksinstellingen hebt teruggezet) of op een andere telefoon.

HTC Sync Manager

Gebruik HTC Sync Manager voor het importeren van muziek, foto's en video's van de HTC Desire 628 dual sim naar je computer. Je kunt ook lokaal opgeslagen contacten, agenda-items, bladwijzers, documenten en afspeellijsten tussen de HTC Desire 628 dual sim en je computer synchroniseren.

Op gelijke wijze is HTC Sync Manager een goed alternatief als je geen back-up wilt maken van je accounts, instellingen en andere persoonlijke inhoud naar de cloud. Je kunt het gebruiken om op je computer back-ups te maken van de HTC Desire 628 dual sim.

Ander back-up opties

Als je wilt, kun je een aparte back-up maken van je gegevens of bestanden.

Met sommige apps kun je een back-up van gegevens naar de telefoonopslag of een geheugenkaart maken, zodat je ze gemakkelijk kunt herstellen nadat je de fabrieksinstellingen hebt hersteld. Let alleen op dat je de telefoonopslag of geheugenkaart niet wist als je de fabrieksinstellingen terugzet.
Belangrijk:
  • De apps naar de geheugenkaart verplaatsen is niet hetzelfde als een back-up van de apps maken. Als je de fabrieksinstellingen herstelt, raakt de telefoon de apps kwijt. Je moet ze dan op nieuw installeren.
  • Als je de geheugenkaart verwijdert en in een andere telefoon steekt, worden de apps op de geheugenkaart niet automatisch op de andere telefoon geïnstalleerd. Je moet ze dan op nieuw installeren.
Berichten Maak een back-up van SMS-berichten naar de telefoonopslag of de geheugenkaart, of bewaar ze als e-mailbijlage.
Contacten
  • Sla contacten en andere persoonlijke gegevens in je online-accounts op zodat je ze alleen maar hoeft te synchroniseren als je naar een andere telefoon overgaat.
  • Als je lokaal opgeslagen contacten in de app Contacten hebt, kun je ze naar de telefoonopslag of geheugenkaart exporteren.
Bestanden Kopieer en plak bestanden handmatig door de HTC Desire 628 dual sim als schijfstation op je computer aan te sluiten.
Andere gegevens Zie de andere apps of ze gegevensexport naar de telefoonopslag of opslagkaart ondersteunen.