De feed Hoogtepunten aanpassen

De feed Hoogtepunten geeft een mix van artikels met hoofdtrends en statusupdates weer van de feedbronnen die je hebt toegevoegd. Je kunt de feed Hoogtepunten instellen op het tonen van je favoriete nieuwsbronnen en apps.
  1. Veeg op HTC BlinkFeed naar rechts om het uitschuifmenu te openen.
  2. Tik op > Instellingen > Kies onderwerpen voor hoogtepunten.
  3. Selecteer de feed-bronnen die je in Hoogtepunten wilt laten verschijnen.