Feeds verwijderen uit HTC BlinkFeed

Of het nu een tegel of een complete feed is, je kunt inhoud die je niet wilt zien, verwijderen van HTC BlinkFeed.
  • Om een tegel te verwijderen, houd je deze ingedrukt en tik je op Verwijderen.
  • Om een feed source te verwijderen, tik je in het uitschuifmen op > Feeds verwijderen, selecteer een of meer items en tik op Verwijderen.

Om je uit te schrijven bij een gelokaliseerde editie tik je op op het scherm Feeds verwijderen. Tik op Edities verwijderen, selecteer een of meer items en tik op Verwijderen.