De modus Split Opname gebruiken

Gebruik de modus Split Opname om zowel je selfie als het uitzicht vóór je vast te leggen. De opname op gesplitst scherm kan zowel allebei foto's als allebei video zijn.
  1. Tik in het beginscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  2. Tik op > Split Opname.

Als je die modus niet ziet, tik je op Toevoegen > Split Opname om dit eerst aan de opnamemodi toe te voegen.

3. Sleep de middelste knop om de grootte van de vensters verticaal in te stellen. Sleep de bovenste of onderste knop om de schermen diagonaal te splitsen.
  4. Tik bij het maken van een asynchrone opname op om een foto te maken of op om een video op te nemen met de hoofdcamera. Tik nogmaals op de knop om je selfie vast te leggen.

Als je video hebt opgenomen met de hoofdcamera, begint te video met afspelen in het gesplitste venster nadat je met opnemen bent gestopt. Tik na of tijdens het bekijken van de video op om je video selfie op te nemen.

Als je de foto opnieuw wilt maken, tik je op om opnieuw te beginnen.

5. Tik op om de opname op gesplitst scherm op te slaan.