Berichten en conversaties verwijderen

Open de app Berichten en voer een van de volgende handelingen uit:
Een bericht verwijderen

Open de reeks met een contact, tik op het bericht, en tik op Bericht verwijderen.

Om meerdere berichten uit een reeks te verwijderen, tik je op > Berichten verwijderen > Verwijderen op selectie waarna je de te verwijderen berichten selecteert.

Een reeks verwijderen

Houd een contact (of telefoonnummer) ingedrukt en tik op Verwijderen.

Om meerdere reeksen te verwijderen, tik je op > Threads verwijderen en selecteer je de te verwijderen reeksen.

Opmerking: Tik in de instellingen Berichten op Algemeen > Oude berichten verwijderen om automatisch berichten per gesprek te verwijderen.

Een bericht tegen verwijderen beschermen

Je kunt een bericht vergrendelen om te voorkomen dat het wordt verwijdert, ook als je de andere berichten in de conversatie verwijdert.

1. Open de app Berichten.
  2. Tik op een contact (of telefoonnummer) om de uitwisseling van berichten met dat contact weer te geven.
  3. Tik op het bericht dat je wilt vergrendelen.
  4. Tik op Blokkeerbericht in het optiemenu. Een pictogram van een slot verschijnt.