HTC Connect gebruiken om je media te delen

Voordat je start, moet je er voor zorgen dat je je luidsprekers, tv of apparaat hebt ingesteld om verbinding te maken met je Wi‍-Fi-netwerk. Zie de betreffende documentatie voor het instellen.
  1. Open en speel muziek of andere media die je wilt delen vanaf de HTC Desire 628 dual sim.
  2. Veeg met drie vingers omhoog over het scherm.
  3. Kies het apparaat waarmee je verbinding wilt maken.
  4. Eenmaal verbonden gebruik je de telefoon om het volume in te stellen, het afspelen te onderbreken of hervatten, enzovoort.
  5. Om het draadloos delen van media te stoppen en de verbinding met het apparaat te verbreken, veeg je met drie vingers omlaag over het scherm.