De modus energiebesparing

Energiebesparing inschakelen helpt bij het verlengen van de levensduur van de accu. Het beperkt het gebruik van telefoonfuncties die de accu leegtrekken, zoals locatieservices en mobiele gegevens.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Energie.
  2. Tik op Aan/uit-schakelaar voor energiebesparing om de modus energiebesparing in of uit te schakelen.

Om in te stellen wanneer deze modus automatisch wordt ingeschakeld, tik je op Energiebesparing > Automatisch inschakelen, en selecteer vervolgens een batterijniveau.