Bluetooth in- of uitschakelen

1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op de Bluetooth Aan/uit-schakelaar om de Bluetoothverbinding in of uit te schakelen.
  3. Tik op Bluetooth om een lijst met aangesloten apparaten te bekijken.
Opmerking: Schakel Bluetooth uit als je het niet gebruikt om de batterij te sparen of op plaatsen waar het gebruik van draadloze apparaten verboden is, zoals in vliegtuigen en ziekenhuizen.