E-mailberichten beheren

De app Mail biedt eenvoudige manieren om e-mailberichten te sorteren, verplaatsen of verwijderen.

E-mailberichten sorteren

Pas aan hoe je e-mailberichten wilt sorteren.

Druk in het postvak IN van een e-mailaccount op > Sorteren en selecteer een van de sorteeropties.

E-mailberichten naar een andere map verplaatsen

1. Ga naar de e-mailaccount die je wilt gebruiken.
  2. Selecteer de e-mailberichten die je wilt verplaatsen.
    Opmerking: Om alle e-mailberichten te selecteren, selecteer je eerst een e-mailbericht en tikt vervolgens op > Alles selecteren.
  3. Tik op Verplaatsen naar en selecteer een map.

E-mailberichten verwijderen

1. Ga naar de e-mailaccount die je wilt gebruiken.
  2. Selecteer de e-mailberichten die je wilt verwijderen.
    Opmerking: Om alle e-mailberichten te selecteren, selecteer je eerst een e-mailbericht en tikt vervolgens op > Alles selecteren.
  3. Tik op Verwijderen.