Een alarmnummer bellen

In sommige gebieden kun je noodoproepen uitvoeren vanaf de HTC Desire 628 dual sim ook als de nano-SIM-kaart geblokkeerd is of als er geen is geplaatst.
Belangrijk: Als je geen netwerksignaal hebt, kun je geen noodoproep plaatsen.
  1. Tik in het beginscherm op het telefoonpictogram om de app Telefoon te openen.
  2. Vorm het nummer van de plaatselijke nooddiensten en druk op Bellen.
Tip: Als je het wachtwoord of het vergrendelpatroon hebt ingesteld maar vergeten hebt, kun je nog steeds alarmnummers bellen door in het scherm op Noodoproep te tikken.