Manieren om screenshots vast te leggen

Wil je pronken met je hoge gamescore? Het is een gemakkelijk om een foto van het scherm te maken om te delen.
Hier vindt je verschillende manieren om screenshots vast te leggen.
  • AAN/UIT-knop en HOME-knop op scherm

Houd de AAN/UIT-knop ingedrukt totdat je telefoon trilt, en tik vervolgens op op de Navigatiebalk terwijl je nog steeds op de AAN/UIT-knop drukt.

• Screenshot-knop

Veeg naar het tweede venster van de Navigatiebalk, en tik vervolgens op .

• Edge Sense

Stel een van de knijpgebaren in voor het vastleggen van screenshots. Zie Wijzigen van de acties die zijn toegewezen aan knijpgebaren.

Een andere optie is het instellen van het gebaar van dubbel tikken voor het vastleggen van screenshots. Zie Edge Sense gebaar van dubbel tikken.

Na vastleggen wordt de HTC-tool voor schermopname weergegeven onderaan het scherm met opties voor het delen van het screenshot, het bewerken of doorgaan met vastleggen van een scrollscherm.

Je kunt ook schermacties opnemen als video:

• Veeg naar het tweede venster van de Navigatiebalk, en tik vervolgens op .
  • Open het venster Snelle instellingen en tik vervolgens op .

Gebruik de recorderknoppen van de HTC-tool voor schermopname om het opnemen van de video af te ronden.

Voor meer informatie over de HTC-tool voor schermopname, ga je naar http://www.htc.com/nl/support/apps/screen-capture-tool/.