Slimme display

Slimme display geeft je een snel overzicht van de datum en tijd, de batterijstatus en de meldingspictogrammen.

Je kunt een klokstijl kiezen en instellen wanneer je Slimme display wilt weergeven.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en tik dan op Instellingen > Scherm en vegen .
  2. Tik op Geavanceerd > Slimme display.
  3. Tik op de klokstijl die je wilt gebruiken.
  4. Tik op Instellingsopties en doe het volgende:
    • Selecteer Motion launch om Slimme display weer te geven wanneer je telefoon optilt terwijl het scherm uit is.
    • Selecteer Altijd aan als je wilt dat Slimme display wordt weergegeven wanneer het scherm uit is.

Om minder batterijvermogen te gebruiken, geef je in de planning op wanneer Slimme display moet worden weergegeven.

Tip:
  • Je kunt Slimme display uitschakelen door te tikken op zijn Aan/uit-schakelaar.
  • Wanneer je onderweg bent, kan het Slimme display je huidige locatie en de tijdzones van je thuislocatie weergeven als de reismodus is ingeschakeld. Zie Reismodus voor details.